Bergvärme Huddinge

Vi ordnar bergvärme till din fastighet i Huddinge – Billigt, hållbart och klimatsmart. Kontakta oss redan idag!

Bergvärme Huddinge

Vi ordnar bergvärme till din fastighet i Huddinge – Billigt, hållbart och klimatsmart. Kontakta oss redan idag!

Installera Bergvärme Huddinge

Går du i bergvärmetankar? Du är inte ensam! Mängder av såväl privatpersoner som företag och organisationer i Huddinge väljer idag att växla till bergvärme. Det är inte särskilt förvånande eftersom det både kan spara pengar i plånboken och spara på planetens resurser.

På Bergenergi-AB hittar du Huddinges främsta team inom bergvärme. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första kostnadsfritt möte!

Helhetslösningar

Vi sköter hela arbetet från start till mål. Från projektering till installation av värmepump, service, drift och underhåll.

God kommunikation

Vi för alltid en god och nära dialog med våra kunder under hela projektet. Detta gäller såväl före, under och efter arbetet.

Konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder alla våra kunder konkurrenskraftiga priser vid installation av bergvärme. Våra offerter är självklart gratis.

Behöver du hjälp med installation av bergvärme?

Bergvärme

Bergvärme är populärt i både Huddinge och övriga delar av Sverige. Trots populariteten finns det, hos många människor, en hel del frågetecken gällande bergvärmepumpar. Vi har nedan samlat information om bergvärme i Huddinge som vi anser är bra att gemene man tar del av.

Vad kostar bergvärme?

Priset på bergvärme varierar beroende på ett antal komponenter. För det första så kan borrarbetet variera i tid beroende på hur djupt ner i berget som den önskade temperaturen finns. I vissa fall räcker det med att borra 70-80 meter, och i andra fall behöver man nå ett par hundra meter ner för bergvärme i Huddinge. En annan viktig komponent angående priset på bergvärme är hur stor fastigheten i Huddinge, och således ytan som ska värmas upp, är.

Om du är nyfiken på vad bergvärme i din fastighet i Huddinge skulle kunna kosta – Ring till oss så ser vi till att du kommer i kontakt med en bergvärmeexpert. Hen kan, utifrån informationen om din fastighet, göra en första bedömning av vad projektet skulle kunna kosta.

Hur går det till när vi installerar bergvärme i Huddinge med omnejd?

När du kontaktar oss för installation av bergvärme i Huddinge börjar vi med att boka möte vid fastigheten. På plats gör vi en bedömning av tillgängligheten för borrning och installation av bergvärmepump. Utifrån denna första analys skickas ett kostnadsförslag till dig som du, i lugn och ro, kan ta ställning till. När offerten på installationen av bergvärme i Huddinge är godkänt kan arbetet dra igång på riktigt. Ett hål på ungefär 10-15 cm borras på tomten. I hålet hissas en dubbelvikt slang innehållandes ett köldmedium ned. Köldmediet körs runt i slangen för att ”hämta upp” värmen från djupet. Värmen komprimeras sedan i bergvärmepumpen vilken förser fastigheten med värme. Så går bergvärme i Huddinge till, i korthet.

Vill du ha en mer djuplodande beskrivning av bergvärme i Huddinge? Ring så ser vi till att räta ut dina frågetecken idag!

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande bergvärme eller vill veta mer om våra tjänster?

Jordvärme

Tekniken för nyttjande av jordvärme fungerar snarlikt tekniken för bergvärme i Huddinge. Skillnaden är att den s.k. kollektorslingan som samlar upp värmen i jorden placeras strax under våra fötter snarare än flera hundra meter.

Hur djupt för jordvärme?

För att jordvärme ska fungera optimalt brukar man placera kollektorslingan ungefär en meter under jord. Vätskan som löper genom slingan når värmepumpen i huset och förser fastigheten med värme.

Kostnad för jordvärme

Precis som vid installation av bergvärme i Huddinge kan jordvärme-installation variera i kostnad. Även här handlar det om tillgänglighet. Vad man däremot kan säga med säkerhet är att kostnaden är lägre än installation av bergvärme i Huddinge. Detta eftersom vi, som utförare, inte behöver borra ett så djupt hål för att komma åt värmen!

Frånluftsvärme

Frånluftsvärme tillhör en av de mest populära lösningarna på värmepumpsmarknaden. Med frånluftsvärme får du, till ett relativt lågt pris, en uppvärmningsmetod som både är miljövänlig och mycket effektiv.

Vill du veta mer om frånluftsvärme och hur vi kan hjälpa dig med installation? Ring till oss redan idag!

Frånluftsvärmepumpen

Frånluftsvärme pumpen

Frånluftsvärmepumpen tillhör en av de lösningar som våra kunder blir mest imponerade av när vi berättar hur de fungerar. Pumpen nyttjar nämligen den redan existerande värmen i fastigheten. Den kalla luften ventileras ut medan värmen stannar kvar och återvinns. Detta är, som ni kan förstå, ett mycket miljövänligt sätt att värma upp huset på!

Bergvärmepump

De flesta som söker sig till oss vill anlita oss för installation av bergvärme i Huddinge. Detta är inte särskilt förvånande eftersom ingen annan värmepump kan slå bergvärmepumpen på fingrarna. Med bergvärme i din fastighet i Huddinge kan du räkna med pålitlig och klimatsmart uppvärmning. Bergvärmepumpen kommer att kunna spara dig mycket pengar på uppvärmning. Vanligen har kostnaden för borrning och installation betalats igen på bara 5-8 års tid.

Nyfiken på vad bergvärme i Huddinge skulle kosta dig? Kontakta oss idag!

Har du tänkt klart kring bergvärme i Huddinge? Ring till oss och berätta hur dina planer ser ut. Vi gör ett kostnadsfritt besök och lämnar sedan en lika kostnadsfri offert på installationen av din bergvärme i Huddinge.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.